Logo
Groenteman met Ster

Maaltijden

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment kant-en-klaar maaltijden. Deze maaltijden worden bereid in onze moderne "warme" keuken volgens zeer strenge normen. Uitsluitend verse ingrediënten en hoogwaardige componenten zorgen voor een perfect eindproduct, waarbij gezondheid, kwaliteit en smaak centraal staat. Gewoon dagelijks vers met behoud van smaak en vitamines, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of andere conserveringstechnieken.

 

  • Diverse soorten stamppotten(andijvie,boerenkool)
  • Diverse soorten pasta's(bolognese,roomsaus)
  • Diverse soorten schotels(tuinbonen,sperzieboon/kip)
  • Nasi of Bami
  • Verse wraps

 

Overheerlijke maaltijden naar keuze!!

 

Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om zelf verse maaltijden te bereiden. Onze maaltijdservice kan een oplossing bieden als u geen tijd, zin of mogelijkheid hebt om te koken maar toch lekker en verantwoord wilt eten. Wij bieden wekelijks 24 verschillende maaltijden aan, aangepast aan het seizoen. Onze maaltijden zijn vers uit eigen keuken.

 

Wij hebben geen verplichting in de vorm van een abonnement of contract. Bij 3 warme maaltijden per week is de bezorging gratis (anders €3.50). Bij koelverse maaltijden is de minimale afname 3 maaltijden en bedragen de bezorgkosten €3.50 per leverdag.

 

Bij ons heeft u de keuze uit 2 hoeveelheden maaltijden van 300 gram en van 500 gram. Het enige wat u nog hoeft te doen is even opwarmen en heerlijk ervan te genieten.

 

 

 

 

 

Van Mossel Groenten en Fruit

 

De Rijt 10

1251 JM Laren NH

035 - 538 39 95

info@vanmosselgroentenenfruit.nl

 

Copyright 2015 @ Van Mossel Groenten en Fruit. All Rights Reserved